Jaarbeurslaan 17 bus 21, 3600 Genk info@certafin.be

KMO-portefeuille

Advies met steun van de Vlaamse Overheid

Certafin is een door de Vlaamse Overheid erkend dienstverlener en biedt advies aan via de KMO-Portefeuille. Met de KMO-portefeuille kan je als klant van Certafin 20% tot 30% van de kostprijs van bepaalde diensten recupereren!

Wat is de KMO-portefeuille?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel waarmee ondernemers jaarlijks tot 7.500 subsidies kunnen bekomen van de Vlaamse overheid. Ze kunnen dit gebruiken voor opleiding en advies. Een voorwaarde is dat ze hiervoor samenwerken met een erkend dienstverlener.

Certafin als erkend dienstverlener KMO-portefeuille

Om een erkenningscertificaat te bemachtigen dient een onderneming te voldoen aan de KMOP-norm, een bundel van richtlijnen die er voor zorgt dat een dienstverlener een betrouwbare partner is met een kwalitatief aanbod. Tijdens een uitgebreide doorlichting door één van de geselecteerde auditbureaus wordt nagegaan of de aanvrager aan deze norm voldoet. In januari 2017 werd door het Agentschap Ondernemen het certificaat uitgereikt aan Certafin.


Evaluatieformulier Advies

Als vertrouwenspartner dragen wij maatwerk hoog in het vaandel.
Om onze dienstverlening en processen voor u verder te optimaliseren, horen we graag uw mening en eventuele voorstellen via onderstaande enquête.

Alvast hartelijk dank voor uw feedback.

verzenden

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]