KMO-portefeuille

Advies met steun van de Vlaamse Overheid

Certafin is een door de Vlaamse Overheid erkend dienstverlener en biedt advies aan via de KMO-Portefeuille. Met de KMO-portefeuille kan je als klant van Certafin 30% tot 40% van de kostprijs van bepaalde diensten recupereren!

Wat is de KMO-portefeuille?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel waarmee ondernemers jaarlijks 10.000 (kleine ondernemingen tot 50 werknemers) tot 15.000 euro (middelgrote ondernemingen tot 250 werknemers) subsidies kunnen bekomen van de Vlaamse overheid. Ze kunnen dit gebruiken voor opleiding en advies. Een voorwaarde is dat ze hiervoor samenwerken met een erkend dienstverlener

Certafin als erkend dienstverlener KMO-portefeuille

Om een erkenningscertificaat te bemachtigen dient een onderneming te voldoen aan de KMOP-norm, een bundel van richtlijnen die er voor zorgt dat een dienstverlener een betrouwbare partner is met een kwalitatief aanbod. Tijdens een uitgebreide doorlichting door één van de geselecteerde auditbureaus wordt nagegaan of de aanvrager aan deze norm voldoet. In januari 2017 werd door het Agentschap Ondernemen het certificaat uitgereikt aan Certafin.