Jaarbeurslaan 17 bus 21, 3600 Genk info@certafin.be

Fiscaal advies

Vanuit de boekhouding en op basis van uw persoonlijke situatie, optimaliseren we de belastingdruk in de personen- en vennootschapsbelasting.

Onze ervaren fiscalisten adviseren en begeleiden u bij fiscale herstructureringen met als doel het beperken van de belastingdruk.

Elke bedrijfsleider wordt geconfronteerd met de fiscale consequenties bij het nemen van beslissingen in zijn onderneming. Om een duurzame groeicurve van uw onderneming, en financiële zekerheid voor u privé op te bouwen, is een tijdige fiscale analyse een noodzaak.

Bij de opstart en uitbreiding van uw activiteiten, nationaal of internationaal, begeleiden we u op een gezonde bedrijfseconomische en fiscaalvriendelijke manier.

De begeleiding, verdediging en advies bij belasting- en BTW-controles, maar ook het indienen en opvolgen van bezwaarschriften zijn opdrachten die we met de meeste nauwkeurigheid uitvoeren.

Om financiële zekerheid voor u en uw familie op lange termijn te garanderen, werkt Certafin samen met lokale notarissen voor uw persoonlijke vermogens- en successieplanning. De continuïteit en uiteindelijke overdracht van uw activiteiten kan zo op een serene en fiscaal optimale manier gebeuren.

 

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]