Vacatures

DOSSIERBEHEERDER Accountancy - Full Time


Certafin BV

Locatie: Genk, centrum
Disciplines: Accountancy – Fiscaliteit

Ben je nieuwsgierig, geïnteresseerd in finance, accountancy en fiscaliteit? Hou je ervan om probleem-oplossend te denken en te werken in een aangename en leerrijke omgeving? Ben je vertrouwenswaardig, ethisch en handel je met integriteit bij het nemen van zakelijke beslissingen? 

Dan kan de rol als Dossierbeheerder bij Certafin de volgende stap in jouw carrière betekenen.

Momenteel zijn we op zoek naar een werknemer (m/v) voor de volgende job:

Dossierbeheerder– Accountancy, Fiscaliteit

Certafin BV, één van de vaste waarden onder de Limburgse accountancy-kantoren, heeft een sterke aanwezigheid van haar financiële en fiscale expertise in Genk gevestigd. Certafin’s klanten variëren van lokale kmo’s tot enkele grote spelers in de Limburgse economie.

Werken in de accountancy en fiscaliteit biedt je de mogelijkheid om inzicht te verschaffen in zowel de bedrijfseconomische als de belastingtechnische aspecten waarmee een onderneming geconfronteerd wordt.

Werken bij Certafin geeft je de unieke opportuniteit om het volledige spectrum van een boekhouding te behandelen. Deze aanpak zorgt namelijk voor een scherpe, maar uitdagende leercurve.

Hoofdverantwoordelijkheden?

Als Dossierbeheerder behartig je rechtstreeks de belangen van jouw cliënt en sta je in voor de volledige boekhouding en fiscaliteit van de aan jou toegewezen dossiers.

Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor jouw klanten en je begeleidt hen, vanuit het kantoor of ter plaatse, in diverse fiscale vraagstukken.

Je bent verantwoordelijk voor het neerleggen van jaarrekeningen, BTW aangiften, belastingaangiften, alsook het bijstand verlenen inzake fiscale controles.


Je werkt nauw samen met juridische instanties en fiscale overheden om - best in class - advies te verlenen aan de cliënt. Uiteraard kan je steeds rekenen op de expertise en hulp van de andere accountants.

Kwalificaties

Wat heb je nodig?

* Je hebt een master of bachelor in de accountancy – fiscaliteit / of equivalent.
* Je hebt relevante ervaring in accountancy; kennis van boekhoud- en rapporteringssystemen zijn pluspunten.
* Je bent een team player en hebt een economische kijk op zaken.
* Je bent accuraat en hebt sterke analytische vaardigheden.
* Je bent flexibel, leergierig, gemotiveerd, en je kan werken onder druk.

Wat zit er in voor jou?

* Een uitdagende en interessante opportuniteit in één van de gevestigde waarden onder de financiële experten.
* Een extensieve lange termijn ontwikkeling, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Wij nemen uw persoonlijke situatie en carrière serieus.
* Door ‘on the job training’, externe opleidingen en seminaries, verzekeren we je persoonlijke groei en kennis in de accountancy en fiscaliteit.
* Competitief salaris en extralegale vergoedingen op basis van je ervaring.
* Gezonde en stabiele werkomgeving in een ruim en verzorgd kantoor.

Gelieve uw sollicitatiebrief en CV te versturen naar : jan.beckers@certafin.be